Pasta Strozzapreti med pesto, cocktailtomater och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 7 ingredienser

Nykokt pasta med basilikadoftande pesto, cocktailtomater och rucola som toppas med parmesan. Vardagspasta när den är som bäst, god att äta och lättlagad.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Strozzapreti
200 g
cocktailtomater, halverade
rikligt med
rucola
salt
nymalen svartpeppar
nyriven Parmigiano Reggiano 22 mån, till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco