Pasta Strozzapreti med pesto, cocktailtomater och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)

Vad tycker du?

15min 7 ingredienser

Nykokt pasta med basilikadoftande pesto, cocktailtomater och rucola som toppas med parmesan. Vardagspasta när den är som bäst, god att äta och lättlagad.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Strozzapreti
200 g
cocktailtomater, halverade
rikligt med
rucola
salt
nymalen svartpeppar
nyriven Parmigiano Reggiano 22 mån, till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar