Pasta Strozzapreti alla caponata

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)

Vad tycker du?

45min 15 ingredienser

En spännande pasta med selleri, aubergine, grillad paprika, sardeller, kapris, russin och mandel!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
aubergine i tärningar
2
selleristjälkar finhackade
1
gul lök finhackad
1 msk
strösocker
1/2 dl
gula russin
salt
svartpeppar
Till servering
1/2 dl
sötmandlar skållade
bladpersilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Cecilia

Ett fantastiskt recept som kan varieras (om man saknar något / delar av innehållslistan)! Otroligt gott varje gång, trots att vi aldrig har haft alla ingredienser på plats (har t.ex. inte lagat med paprika än).
Vi kör ca hälften av den rekommenderade sockermängden!

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis