Pasta Strozzapreti alla caponata

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En spännande pasta med selleri, aubergine, grillad paprika, sardeller, kapris, russin och mandel!

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
aubergine i tärningar
2
selleristjälkar finhackade
1
gul lök finhackad
1 msk
strösocker
2 msk
Ardita Tomatpuré
1-1,5 tsk
Sardellcrème MSC-märkt eller 2 st Zeta Sardeller
1/2 dl
gula russin
salt
peppar
Till servering
1/2 dl
sötmandlar skållade
bladpersilja

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)
Tack!