Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Knaperstekt lax med saffransdoftande fänkål med vitt vin. Passar både till vardag och fest.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 bitar
laxfilé, 130 g
salt
nymalen svartpeppar
Till servering
saffransfräst fänkål, se separat recept (länk i beredningstexten)

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)
Tack!