Recept från Zeta. Lax med fänkål.

Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris

Knaperstekt lax med saffransdoftande fänkål med vitt vin. Passar både till vardag och fest.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 175 grader.

Gör fänkålen enligt receptet.

Salta och peppra laxbitarna och stek dem i olivolja runt om så de får fin färg.

Lägg dem på en plåt eller ett fat och efterstek dem i ugnen i 10 minuter.

Servera dem med fänkålen och lite kapris.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.