Porchettamacka med syrad salladskål

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
15min

Matig baguette med ugnsbakad fläskkarré och krispig salladskål.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor surdegsbaugette eller motsvarande
1/2
huvud salladskål fint strimlad
2 msk
gräslök finskuren
8-12 skivor
porchetta
Till servering
Zeta Olivolja Fruttato att ringla i brödet

Gör så här

Tips!

Istället för att ringla olivolja på brödet, bre BreOliv eller BreOliv Mild på mackan.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.