Porchettamacka med syrad salladskål

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 6 ingredienser

Matig baguette med ugnsbakad fläskkarré och krispig salladskål.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor surdegsbaugette eller motsvarande
1/2
huvud salladskål fint strimlad
2 msk
gräslök finskuren
8-12 skivor
porchetta
Till servering
Zeta Olivolja Fruttato att ringla i brödet

Gör så här

Tips!

Istället för att ringla olivolja på brödet, bre BreOliv eller BreOliv Mild på mackan.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja