Pastagratäng med tomat, broccoli och pancetta

RÖSTA PÅ RECEPTET (215)

(215)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser

Traditionell pastagratäng med spännande smaker av broccoli och rökt pancetta. Lätt att förbereda och enkel att gratinera i ugnen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3
vitlöksklyftor, finhackade
1
liten gul lök
2
medelstora tomater
1
grönsaksbuljong, tärning
1/2 dl
vatten
1 tsk
oregano
salt
nymalen svartpeppar
1
broccoli

Gör så här

Tips!

Har du pasta över från gårdagen? Det går jättebra att göra gratängen med den överblivna pastan.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (215)

(215)

Vad tycker du?

10 kommentarer

Lämna ett svar till Anne Avbryt svar

Åsa

Jag antar att det är en förpackning krossade tomater ni menar eller är det färska?

Sophie Berlin

Hej Åsa,
I det här receptet menar vi 2 färska tomater och har nu uppdaterat receptet.
Tack för uppmärksammanheten.
Vänliga hälsnignar, Sophie från Zeta

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco