Recept från Zeta: Mezze Maniche med sardeller, kapris och rostad paprika

Pasta med sardeller, kapris och rostad paprika

Mezze Maniche tillsammans med de klassiska italienska smaksättarna kapris och sardeller - och härliga smakrika rostade paprikor.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs vitlök i olivolja utan att det tar färg.

Tillsätt vitt vin, pastasås, kapris, sardeller, paprika och oliver och låt koka ca 10 minuter.

Smaka av med salt och peppar.

Koka pastan enligt anvisning på paketet och vänd ner i såsen.

Avsluta med persilja och strö över lite nyriven parmesanost.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.