Fiskgryta puttanesca med risoni
Vad tycker du?
Variant på den klassiska rätten pasta puttanesca med fisk. En härlig fiskgryta med smak av tomater, kapris och oliver. Serveras tillsammans med risoni, en risformad pasta.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (37)
(37)Vad tyckte du om receptet?
3 kommentarer
Jacob
Ska det verkligen vara 1 dl olivolja? Det låter mycket.
Anna Mellberg
Hej Jacob! Det går alldeles utmärkt att laga denna gryta med 1/2 dl olivolja, så vi ändrade i receptet. Vill man ha extra mycket olivoljesmak är det bättre att ringla en smakrik olivolja över grytan strax innan servering. Tack för att du uppmärksammade oss på det. Hälsningar Zetas provkök
Peter
Supergott! Perfekt höstmat som står och puttrar och sköter sig själv.