Fiskgryta puttanesca med baljväxtris

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

40min

Variant på den klassiska rätten pasta puttanesca med fisk och baljväxtris. En härlig fiskgryta med smak av tomater, kapris och oliver. Fiskgrytan är god till något av våra baljväxtris.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
torskfilé
1-2
vitlöksklyftor, finhackade
1-2
små torkade chilifrukter (peperoncini)
1 frp
körsbärstomater
1/2 tsk
salt
färsk bladpersilja
Tillbehör
1 frp
bönris

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)
Tack!

Recept från kategorier