Filodeg fylld med köttfärs, bönor och Fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)
1tim
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Filodeg fylld med köttfärs, bönor och Fetaost är en riktigt god och matig varmrätt, perfekt att bjuda dina hungriga gäster på!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2
abuergine, tärnad
1
gul lök, delad och skivad
2
vitlöksklyftor, tunt skivade
200 g
nötfärs
1
ägg
1/2 burk (200 g)
1 pkt
, 150 g Fetaost, i mindre bitar
några kvistar
färsk timjan, plockade blad
1 kruka
persilja, hackad
1 msk
mald spiskummin
salt
svartpeppar
4 ark
filodeg , köps färdig
1
ägg, uppvispat

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.