Filodeg fylld med köttfärs, bönor och Fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

Vad tycker du?

1tim 15 ingredienser

Filodeg fylld med köttfärs, bönor och Fetaost är en riktigt god och matig varmrätt, perfekt att bjuda dina hungriga gäster på!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2
abuergine, tärnad
1
gul lök, delad och skivad
2
vitlöksklyftor, tunt skivade
200 g
nötfärs
1
ägg
1 frp
Fetaost, i bitar
några kvistar
färsk timjan
1 kruka
persilja, hackad
1 msk
mald spiskummin
salt
svartpeppar
4 ark
filodeg , köps färdig
1
ägg, uppvispat

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Conny Johansson

Hej!

Är det fyra eller två ark filodeg som används?

Med vänlig hälsning, Conny

Emma Olsson

Hej Conny,
Det är 4 ark med filodeg som behövs för det här receptet 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta