Filodeg fylld med köttfärs, bönor och Fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (50)

(50)
1tim

Filodeg fylld med köttfärs, bönor och Fetaost är en riktigt god och matig varmrätt, perfekt att bjuda dina hungriga gäster på!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2
abuergine, tärnad
1
gul lök, delad och skivad
2
vitlöksklyftor, tunt skivade
200 g
nötfärs
1
ägg
1/2 burk (200 g)
1 pkt
, 150 g Fetaost, i mindre bitar
några kvistar
färsk timjan, plockade blad
1 kruka
persilja, hackad
1 msk
mald spiskummin
salt
svartpeppar
4 ark
filodeg , köps färdig
1
ägg, uppvispat

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.