Pasta Strozzapreti och stekt kycklinglever med vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 12 ingredienser

Kycklinglevern fräses och kryddas med vitlök, persilja, rödvinsvinäger och chili och serveras med din favoritpasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Strozzapreti
450 g
kycklinglever rensad
2
vitlöksklyftor
1
röd chilipeppar tunt skivad
1 dl
vatten
1
köttbuljongtärning
2 msk
bladpersilja hackad
1 msk
smör
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)

Vad tycker du?

4 kommentarer

Fredrik

Jag ringlade lite av er Vit tryffelolja över och rätten blev verkligen förändrad och smakade väldigt gott!

David

Vacker symfoni i all enkelhet.
Vi adderade lite hackad salvia…
gudabenådad mat!
Denna stannar i receptskatten och kommer upprepas. Gormétmat på 30min!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar