Pastagratäng med tomat, broccoli och pancetta

RÖSTA PÅ RECEPTET (215)

(215)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser

Traditionell pastagratäng med spännande smaker av broccoli och rökt pancetta. Lätt att förbereda och enkel att gratinera i ugnen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3
vitlöksklyftor, finhackade
1
liten gul lök
2
medelstora tomater
1
grönsaksbuljong, tärning
1/2 dl
vatten
1 tsk
oregano
salt
nymalen svartpeppar
1
broccoli

Gör så här

Tips!

Har du pasta över från gårdagen? Det går jättebra att göra gratängen med den överblivna pastan.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (215)

(215)

Vad tycker du?

10 kommentarer

Åsa

Jag antar att det är en förpackning krossade tomater ni menar eller är det färska?

Sophie Berlin

Hej Åsa,
I det här receptet menar vi 2 färska tomater och har nu uppdaterat receptet.
Tack för uppmärksammanheten.
Vänliga hälsnignar, Sophie från Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar