Krispig örtlax med tomatsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

40min 5 ingredienser

Lax med ett krispigt örttäcke, serveras med en mustig tomatsås av fänkål och körsbärstomater.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
lax
2 dl
krutonger
2 msk
finhackad persilja
2 msk
finhackad dill
Tomatsås
1
gul lök
1
fänkål, strimlad
2 frp
konserverade körsbärstomatertomater
1 dl
vatten
2 msk
koncentrerad fiskfond
1 msk
färsk dill, finhackad
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar