Råmarinerad pilgrimsmussla med kronärtskocka

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tycker du?

1tim 10 ingredienser

Pilgrimsmussla marinerad i olivolja och citron serverad tillsammans med kräm på kronärtskocka är en fantastisk förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
pilgrimsmusslor
1/2 dl
Zeta Extra jungfruolivolja Novello eller Zeta Olivolja Fruttato Extra Vergine
1
rivet skal citron och saft
salt
peppar
1 fpk
140 g Zeta Soltorkade Körsbärstomater
1 näve
rucola
1 näve
mangold

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer