Tävlingar

Vinn hushållsmaskiner i italiensk design från Smeg – Avslutad

1:a – 3:e pris Ett kit från Smeg med köksassistent, stavmixer med tillbehör och brödrost, värde ca 9 500 kr samt värdecheckar från Zeta på 300 kr. Du väljer själv färg på produkterna.

4:e – 10:e pris Värdecheckar från Zeta på 300 kr.

Svar på frågorna och fyll i dina kontaktuppgifter


[caldera_form id=”CF5d692130608ee”]


Tävlingsvillkor

För att tävla ska du vara bosatt i Sverige. Du måste vara över 18 år. Juryn består av Di Luca & Di Lucas och Smegs marknadsavdelning. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen pågår till den 10 november 2019 och vinnaren kontaktas personligen senast 2 december 2019. Vinnaren måste svara inom 48 timmar, annars kommer annan vinnare väljas ut. Vinnarens namn samt motivering kommer presenteras på Zeta.nu samt i Zetas sociala kanaler. Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredjepart eller lagrar personuppgifterna efter att tävlingen är slut. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

****

ERBJUDANDE!

  • 20 % rabatt på smegshop.se
  • Använd kod: Zeta20
  • Gäller på hela sortimentet
  • Period: 2 sep – 10 nov, 2019

Denna tävling görs i stolt samarbete med Smeg

Smeg – Det allra bästa inom italiensk design och en brinnande passion för hemmet.

Smeg är stolta över att vara ett familjeägt italienskt varumärke. Med huvudkontor i norra Italien, hjärtat av italiensk matkultur, är våra produkter tillverkade med vår passion för familj, stil och originalitet. SMEG grundades på 1800-talet av Vittorio Bertazzoni från Guastalla, som är en stad nära Reggio Emilia i norra Italien. Idag leds Smeg av den tredje generationen Bertazzoni-entreprenörer, fortfarande med företagets ursprung i namnet: ”Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla” som fritt översatt betyder ”Emilianska metallemaljeringsverken i Guastalla”.

Expertis, kreativitet och stil: det är dessa egenskaper som vuxit fram ur Smegs italienska identitet och som kännetecknar företagets arbete för att ge liv åt vardagens objekt.

Bortsett från de rent estetiska aspekterna är Smegs identitet självklart ett uttryck för det italienska ursprunget och det faktum att man inom företaget brinner för vad man gör. I sitt arbete vill Smeg identifiera och återspegla de egenskaper som betecknar italiensk design, till exempel nyskapande elegans, originalitet och produktkvalitet.

Smegs produkter kan ses som en ögonblicksbild av italiensk stil, från retrokylskåpen i 50-talsstil till spisarna helt i rostfritt stål. De formar trender och smaker och skapar en relation med användaren, som övergår det rent praktiska. Mot bakgrund av denna filosofi har företaget inlett samarbetsprojekt med ledande designers och arkitekter. Man har också vunnit flera priser för sin enastående design och funktionella produkter.

Läs mer och inspireras på www.smeg.se