smeg
Tävlingar

Tävla om hushållsmaskiner från Smeg – avslutad tävling

Tävlingen är avslutad

Tävla och vinn hushållsmaskiner i italiensk design från Smeg till ett värde av 13 000 kronor. Du kan även vinna värdecheckar på produkter från Zeta till ett värde av 300 kronor.

1:a pris Presentkort från Smeg på hushållsmaskiner i italiensk design www.smegshop.se, värde ca 13 000 kr. Värdecheckar från Zeta, värde 300 kr.

2-10:e pris Värdecheckar från Zeta, värde 300 kr.

Svara på frågorna och skriv in dina var med i tävlingen.


[caldera_form id=”CF5b89072d0772d”]

När du lämnar in ditt tävlingsbidrag innebär det att dina personuppgifter behandlas.
Läs gärna vår policy för personuppgiftsbehandling

Tävlingsvillkor

För att tävla ska du vara bosatt i Sverige. Du måste vara över 18 år. Juryn består av Di Luca & Di Lucas och Smegs marknadsavdelning. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen pågår till den 25 november 2018 och vinnaren kontaktas personligen senast 10 december 2018. Vinnaren måste svara inom 48 timmar, annars kommer annan vinnare väljas ut. Vinnarens namn samt motivering kommer presenteras på Zeta.nu samt i Zetas sociala kanaler. Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredjepart eller lagrar personuppgifterna efter att tävlingen är slut. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

****

ERBJUDANDE!

  • Få 30% rabatt på smegshop.se
  • Använd kod: Zeta-18
  • Gäller på hela sortimentet (exkl. serien ”sicily-is-my-love”).
  • Period: 3 sep – 25 nov, 2018

Denna tävling görs i stolt samarbete med Smeg

Smeg – Det allra bästa inom italiensk design och en brinnande passion för hemmet.

Smeg är stolta över att vara ett familjeägt italienskt varumärke. Med huvudkontor i norra Italien, hjärtat av italiensk matkultur, är våra produkter tillverkade med vår passion för familj, stil och originalitet. SMEG grundades på 1800-talet av Vittorio Bertazzoni från Guastalla, som är en stad nära Reggio Emilia i norra Italien. Idag leds Smeg av den tredje generationen Bertazzoni-entreprenörer, fortfarande med företagets ursprung i namnet: ”Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla” som fritt översatt betyder ”Emilianska metallemaljeringsverken i Guastalla”.

Expertis, kreativitet och stil: det är dessa egenskaper som vuxit fram ur Smegs italienska identitet och som kännetecknar företagets arbete för att ge liv åt vardagens objekt.

Bortsett från de rent estetiska aspekterna är Smegs identitet självklart ett uttryck för det italienska ursprunget och det faktum att man inom företaget brinner för vad man gör. I sitt arbete vill Smeg identifiera och återspegla de egenskaper som betecknar italiensk design, till exempel nyskapande elegans, originalitet och produktkvalitet.

Smegs produkter kan ses som en ögonblicksbild av italiensk stil, från retrokylskåpen i 50-talsstil till spisarna helt i rostfritt stål. De formar trender och smaker och skapar en relation med användaren, som övergår det rent praktiska. Mot bakgrund av denna filosofi har företaget inlett samarbetsprojekt med ledande designers och arkitekter. Man har också vunnit flera priser för sin enastående design och funktionella produkter.

Läs mer och inspireras på www.smeg.se

Vinnare

1:a pris

Camilla Sandmark

2-10 pris

Gunnar Wallström

AnnaMaria Lindholm

Rafael Palomo

Didrik Peterzén

Katarina Höög

Jenny Östlund

Annica Siljeström

Tarja Russo

Ylva Morelli

Simone Tranehag