Tävlingar

Vinn en resa till Italien – Tävlingen är avslutad

Tävla – och möt våren i Rom!

Fernando Di Luca kom till Sverige på sin Lambretta 1961. På skoterns pakethållare fick inte mycket bagage plats, men inom sig hade han en hel värld och hela det italienska köket som har format Zeta. Så träffade han Louise. Och istället för att vända Lambrettan söderut igen packade han upp och gjorde sig hemmastadd. Tillsammans med Louise skapade den tanige Fernando från Fano en ny gren på familjen Di Lucas släktträd, så lång att den sträcker sig över nästan hela Europa.

Dela med dig av en resa som har påverkat ditt liv och tävla om en resa till Italien för dig och någon som är dig kär.

1:a pris: Weekend i Rom för två personer. Presentkort värde 15000 kr hos Resia. Värdecheckar från Zeta på 300 kr.

2-10:e pris: Värdecheckar från Zeta på 300 kr.

Läs gärna vår policy för personuppgiftsbehandling

Tävlingsvillkor

För att tävla ska du vara bosatt i Sverige och vara över 20 år. Juryn består av Di Luca & Di Luca AB. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen pågår till 20/2 2019 och vinnaren kontaktas personligen senast den 13/3 2019. Vinnaren måste svara inom 48 timmar, annars kommer annan vinnare väljas ut. Vinnarens namn samt motivering kommer presenteras på Zeta.nu samt i Zetas sociala kanaler. Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredjepart eller lagrar personuppgifterna efter att tävlingen är slut.

Du bokar själv flyg, hotell och ev. sightseeing det datum du önskar åka direkt med Resia och betalar med presentkortet. Vinsten är personlig och får ej överlåtas.  Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller produkter. Zeta eller Resia står inte för några merkostnader utöver värdet på presentkortet.Vinnaren är skyldig att se till att giltigt pass är i ordning i god tid innan resan. Vinnaren är även ansvarig för att på egen hand ta sig till avreseflygplatsen och vara i god tid till incheckningen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Anställda på Di Luca & Di Luca AB samt Resia eller deras familjer får inte delta i tävlingen.

Vinnare

1:a pris

Axel Ohlsson

2-10 pris

Lina Ekman

Andreas Lager

Jimmy Brorsson

Jonas Wärn

Alinne Andersson

Petra Segerlid

Kicki Mannberg

Emelie Gruséus

Charlotte Gundel