Tävlingar

Vinn resa till Italien- Tävling avslutad

Tävla och vinn en resa till Italien

Fernando Di Luca kom till Sverige på sin Lambretta 1961. På skoterns pakethållare fick inte mycket bagage plats, men inom sig hade han en hel värld och hela det italienska köket som har format Zeta. Så träffade han Louise. Och istället för att vända Lambrettan söderut igen packade han upp och gjorde sig hemmastadd. Tillsammans med Louise skapade den tanige Fernando från Fano en ny gren på familjen Di Lucas släktträd, så lång att den sträcker sig över nästan hela Europa.

1:a pris: Presentkort på resa till Italien, värde 15 000 kr hos Resia. Upplev kulturen och maten i Italien. Välj om du vill resa med tåg eller flyg. Värdecheckar från Zeta på 300 kr. Se inspiration och länkar lite längre ner på sidan.

2-10:e pris: Värdecheckar från Zeta på 300 kr.

Svara på frågorna och skriv in dina kontaktuppgifter och var med i tävlingen.


[caldera_form id=”CF5b0554eaa29db”]

[caldera_form id=”CF5d1deec721234″]

När du lämnar in ditt tävlingsbidrag innebär det att dina personuppgifter behandlas.

Läs gärna vår policy för personuppgiftsbehandling


Inspiration på olika boenden i Italien, dit man ska kunna ta sig både med tåg och flyg.

Milano

Elizabeth Lifestyle Hotel 4-stjärnigt hotell med bar nära Piazza del Duomo

Hotel Brunelleschi 4-stjärnigt hotell med restaurang nära Museo del Duomo 0,3 km till Piazza del Duomo

Verona

Hotel Mastino 3-stjärnigt hotell med spa nära Arena di Verona
Hotel Milano & Spa 3,5-stjärnigt. Superfint hotell med bubbelpool på taket med utsikt över Arena di Verona! Mitt i stan.

Florens

Hotel Hermitage 3-stjärnigt

Hotel Roma 4-stjärnigt

Gardasjön

Hotel Continental Thermae & Spa 4-stjärnigt (vid Sirmione).

Hotel Excelsior Le Terrazze (i Garda) 4-stjärnigt.

Tävlingsvillkor

För att tävla ska du vara bosatt i Sverige och vara över 20 år. Juryn består av Di Luca & Di Luca AB. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen pågår till 25 augusti 2019 och vinnaren kontaktas personligen senast den 8 september 2019. Vinnaren måste svara inom 48 timmar, annars kommer annan vinnare väljas ut. Vinnarens namn samt motivering kommer presenteras på Zeta.nu samt i Zetas sociala kanaler. Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredjepart eller lagrar personuppgifterna efter att tävlingen är slut.

Du bokar själv tåg/flyg, hotell och ev. sightseeing det datum du önskar åka direkt med Resia och betalar med presentkortet. Vinsten är personlig och får ej överlåtas. Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller produkter. Zeta eller Resia står inte för några merkostnader utöver värdet på presentkortet. Vinnaren är skyldig att se till att giltigt pass är i ordning i god tid innan resan. Vinnaren är även ansvarig för att på egen hand ta sig till avreseflygplatsen och vara i god tid till incheckningen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Anställda på Di Luca & Di Luca AB samt Resia eller deras familjer får inte delta i tävlingen.

Vinn resa till Italien - Tävling avslutad

1:a pris

Julia Tomassson

”Min favoritprodukt från Zeta är deras ekologiska kikärtor. Med de brukar jag laga allt ifrån kikärsgrytor och hummus, till att även använda spadet som blir över till att göra maränger eller som ersättning i vissa maträtter istället för ägg. Det finns alltid hemma i mitt skafferi!”