Ugnsbakad lax med soffritto

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

35min 6 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ugnsbakad lax med italiensk grönsaksröra, soffritto som vänds ner med blandade bönor och persilja. Perfekt snabblagad vardagsmiddag.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/4 knippe
bladpersilja strimlat
560 g
lax delad på 4 bitar
salt
nymalen peppar
Soffritto
2
gula lökar finhackade
3 stjälkar
blekselleri fint tärnade
2
morötter fint tärnade
4
vitlöksklyftor finhackade
2 1/2 tsk
Sardellcrème MSC-märkt eller 4 hackade Zeta Sardeller

Gör så här

Tips!

Soffritto är det italienska ordet för att steka långsamt och beskriver hur grönsakerna tillagas mjuka i olivolja. Soffritto är en bra bas till såser, grytor och soppor. Här serveras blandadebönor i soffritto till lax.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer