Risotto med svartrot
Vad tycker du?
Risotto med klassiska italienska smaker som citron, selleri och svartrot. Servera den krämiga risotton som tillhör till en gryta eller som ensam maträtt.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.
Risotto med klassiska italienska smaker som citron, selleri och svartrot. Servera den krämiga risotton som tillhör till en gryta eller som ensam maträtt.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (47)
(47)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Sanna
Går det bra med frusna svartrötter och i såfall när ska de i pannan?
Sophie Berlin
Hej Sanna,
Det går utmärkt att använda sig av frysta svartrötter. Tina dem innan och se till att de är skalade och grovhackade. Därefter är det bara att följa receptet och tillsätta dem som det står i beredningen. 🙂
Lycka till!
Vänliga hälsningar,
Vännerna på Zeta
Tove
Var är det tänkt att citronen ska in i receptet
Emma Olsson
Hej Tove,
Citronsaften ska blandas i risotton i samma stek när parmesanen ska i. Jag har nu ändrat det i receptet 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta