Risotto med svartrot

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)

Vad tycker du?

35min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Risotto med svartrot, med klassiska italienska smaker som citron och selleri.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
svartrötter
2
schalottenlökar
1
selleristjälk
1 liter
vatten
2 tärningar
grönsaksbuljong
1
citron, rivet skal och saft
1 dl
rostade hasselnötter
1-2 msk

Gör så här

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)
Tack!

Sanna

Går det bra med frusna svartrötter och i såfall när ska de i pannan?

Sophie Berlin

Hej Sanna,
Det går utmärkt att använda sig av frysta svartrötter. Tina dem innan och se till att de är skalade och grovhackade. Därefter är det bara att följa receptet och tillsätta dem som det står i beredningen. 🙂
Lycka till!
Vänliga hälsningar,
Vännerna på Zeta