Stekt dorata (seabream)

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dorata eller seabream är en fantastisk, lagom fet fisk. Stekt dorata med salsa verde är ett riktigt gott middagstips.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

Dorata
3 st
seabreams, fjällade och urtagna, väl sköljda
salt
3 st
vitlöksklyftor
kvistar av färsk oregano och timjan
Salsa verde
2 dl
plockad persilja
4-6
Sardeller, eller
2 st
skalade vitlöksklyftor
svartpeppar
ev salt

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)
Tack!