Spaghetti Aromatici – Örtdoftande spaghetti

RÖSTA PÅ RECEPTET (93)

(93)

Vad tycker du?

20min 13 ingredienser

Låt dig svepas med av dofterna och smakerna från denna ljuvliga spaghetti! Den här rätten bjuder på en perfekt balans mellan fräscha örter, syrlig kapris och rostade pinjenötter, allt toppat med den rika smaken av pecorino. En enkel men sofistikerad rätt som förvandlar varje måltid till en liten fest.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
2 msk
bladpersilja, finhackad
2 msk
basilika, finhackad
2 msk
oregano, finhackad
1 msk
salvia, finhackad
1
citron, finrivet skal
1/2 dl
pinjenötter, rostade
1
vitlöksklyfta, finhackad
salt
nymald svartpeppar
1/2 frp

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (93)

(93)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco