Spaghetti Aromatici – Örtdoftande spaghetti

En ljuvligt örtdoftande spaghetti med kapris och pinjenötter, toppad med smakrik pecorino.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka upp rikligt med saltat vatten till pastakoket.

Lägg alla hackade örter och citronskal i en skål.

Koka spaghetti al dente. Spara ca 2 dl av kokvattnet.

Hetta upp olivolja i en stekpanna. Stek vitlök på medelvärme 3-4 min.

Tillsätt avrunnen kapris, örter och citron.

Häll ner 1-2 dl kokvatten i stekpannan.

Vänd ner spaghetti och blanda väl. Smaka av med salt och svartpeppar.

Servera med rikligt med pecorino.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.