Spaghetti Aromatici – Örtdoftande spaghetti

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)
20min

En ljuvligt örtdoftande spaghetti med kapris och pinjenötter, toppad med smakrik pecorino.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 msk
bladpersilja, finhackad
2 msk
basilika, finhackad
2 msk
oregano, finhackad
1 msk
salvia, finhackad
1
citron, finrivet skal
1/2 dl
pinjenötter, rostade
1
vitlöksklyfta, finhackad
salt
nymald svartpeppar
100 g

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.