Spaghetti Aromatici – Örtdoftande spaghetti

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)
20min

En ljuvligt örtdoftande spaghetti med kapris och pinjenötter, toppad med smakrik pecorino.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 msk
bladpersilja, finhackad
2 msk
basilika, finhackad
2 msk
oregano, finhackad
1 msk
salvia, finhackad
1
citron, finrivet skal
1/2 dl
pinjenötter, rostade
1
vitlöksklyfta, finhackad
salt
nymald svartpeppar
100 g

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.