Snabbgravad lax med parmesansås

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
40min

När laxen snabbgravas får den en god smak och lite fastare kött som blir gott på grillen.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 portionsbitar
färsk lax (á 200 g)
2 msk
salt
2 msk
strösocker
1 tsk
grovmald svartpeppar
Parmesansås
1/2 dl
färsk dill, finhackad
50-80 g
Parmigiano Reggiano 22 mån eller Zeta Storbit Grana Padano 16 mån, finriven
Till servering
2
citroner, delade

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.