Snabbgravad lax med parmesansås

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

40min

När laxen snabbgravas får den en god smak och lite fastare kött som blir gott på grillen.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 portionsbitar
färsk lax (á 200 g)
2 msk
salt
2 msk
strösocker
1 tsk
grovmald svartpeppar
Parmesansås
1/2 dl
färsk dill, finhackad
50-80 g
Parmigiano Reggiano 22 mån eller Zeta Storbit Grana Padano 16 mån, finriven
Till servering
2
citroner, delade

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
Tack!

Recept från kategorier