Sallad caprese med bakade tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
4tim 20min

Sallad med buffelmozzarella, ugnsrostad lök och tomater.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 st
rödlökar, delade på mitten
1 dl
vatten
6 st
tomater, delade på fyra
2 st
vitlöksklyftor, finhackade
1 1/2
färsk timjan, grovhackad
1 1/2 tsk
socker
1 tsk
salt
1 kruka
basilika, plockade blad
flingsalt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Buffelmozzarella är den finaste typen av mozzarella och har skyddad ursprungsbeteckning, D.O.P.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.