Sallad caprese med bakade tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

4tim 20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Sallad med buffelmozzarella, ugnsrostad lök och tomater.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 st
rödlökar, delade på mitten
1 dl
vatten
6 st
tomater, delade på fyra
2 st
vitlöksklyftor, finhackade
1 1/2
färsk timjan, grovhackad
1 1/2 tsk
socker
1 tsk
salt
1 kruka
basilika, plockade blad
flingsalt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Buffelmozzarella är den finaste typen av mozzarella och har skyddad ursprungsbeteckning, D.O.P.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
Tack!