Vegetarisk pastagratäng med zucchini

RÖSTA PÅ RECEPTET (229)

(229)

RÖSTA PÅ RECEPTET (229)

(229)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vegetarisk smakrik pastagratäng med zucchini, strozzapreti och pecorino, som får sin krämighet från mascarpone. En härlig vardagsmiddag.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
bananscharlottenlök
1
zucchini
2
vitlöksklyftor
1/2 kruka
basilika
1/2 frp
100 g
pinjenötter
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (229)

(229)
Tack!