Vegetarisk pastagratäng med zucchini
Vad tycker du?
Vegetarisk smakrik pastagratäng med zucchini, strozzapreti och pecorino, som får sin krämighet från mascarpone. En härlig vardagsmiddag.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
4 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (245)
(245)Katarina
Dubblerade mängden zuchinikräm samt kokade pastan i 7 minuter efter att ha läst kommentarerna här – då blev den perfekt! Tog även bara 40 gr pinjenötter (så stor som en normal påse är) och det räckte gott och väl.
Birgitta
Fin smak, men blev för knaprig eftersom pastan sög upp all zucchinikräm lite väl effektivt. Om jag gör den igen blir det med mer kräm, alternativt kokar jag pastan ett par minuter till så kanske den suger mindre.
Agneta
Hej,
hur mycket zucchini är 1 zucchini? de kan variera ganska mycket i storlek.
Sophie Berlin
Hej Agneta,
Vi rekommenderar en normalstor zucchini, 300-400 g.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta