Pasta Tortiglioni Provencal med nötfärs

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta med nötfärs, tomat och olivolja provencal. Lättlagad och god vardagsrätt att byta ut den vanliga bolognesen med.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Tortiglioni Casa Di Luca (eller annan Zeta-pasta)
500 g
nötfärs
1 frp
Zeta krossade tomater
salt och svartpeppar
Parmigiano Reggiano eller Grana Padano till servering

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
Tack!