Pasta Fusilli Bucati med oxragu och sardeller

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
1tim

Pasta con Ragù di Manzo - Italiensk smaksättning på denna oxragu med hjälp av sardellerna.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Oxragu
400 g
grytbitar av nöt
salt
1/2
gul lök finhackad
2
vitlöksklyftor tunt skivade
2 dl
vitt vin
1 fpk
1 dl
vatten
2 msk
bladpersilja hackad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.