Pasta Fusilli med oxragu och sardeller

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta Fusilli med oxragu och sardeller - italiensk smaksättning med hjälp av sardeller.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Oxragu
400 g
grytbitar av nöt
salt
1/2
finhackad gul lök
2
tunt skivade vitlöksklyftor
1 fpk
finkrossade tomater
1 dl
vatten
2 msk
hackad bladpersilja

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
Tack!