Recept från Zeta: Pasta med oxragu och sardeller

Pasta med oxragu och sardeller

Pasta con Ragù di Manzo - Italiensk smaksättning på denna oxragu med hjälp av sardellerna.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 400 g Zeta Pasta t.ex. Zeta Casa Di Luca Fusilli Bucati
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Bryn köttet i olivolja i en stekpanna, salta och peppra.

Tillsätt lök och vitlök och stek i ytterligare någon minut.

Häll i vin, krossade tomater och vatten och låt puttra under lock tills köttet är mört, ca 1 timme.

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

Tillsätt sardeller, strimlad grillad paprika och persilja i oxragun.

Smaksätt med salt och peppar.

Servera med nykokt pasta.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.