Recept från Zeta: Pasta med oxragu och sardeller

Pasta Fusilli Bucati med oxragu och sardeller

Pasta con Ragù di Manzo - Italiensk smaksättning på denna oxragu med hjälp av sardellerna.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Bryn köttet i olivolja i en stekpanna, salta och peppra.

Tillsätt lök och vitlök och stek i ytterligare någon minut.

Häll i vin, krossade tomater och vatten och låt puttra under lock tills köttet är mört, ca 1 timme.

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

Tillsätt sardeller, strimlad grillad paprika och persilja i oxragun.

Smaksätt med salt och peppar.

Servera med nykokt pasta.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.