Pasta Penne Rigate med krämig valnötspesto

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Valnötter och parmesan är en härlig kombination som ger pastan fin smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 påse
valnötter, 75-100 g
1
vitlöksklyfta
2 msk
vatten
rivet skal ev 1/4
citron
salt
svartpeppar
Till servering
rucola

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)
Tack!