Pasta Penne Rigate med krämig valnötspesto

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)
30min

Valnötter och parmesan är en härlig kombination som ger pastan fin smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 påse
valnötter, 75-100 g
1
vitlöksklyfta
2 msk
vatten
rivet skal ev 1/4
citron
salt
svartpeppar
Till servering
rucola

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.