Pasta Linguine med köttragu

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)
2tim

En köttragu som denna blir som godast om den får koka länge. Förbered den gärna dagen innan och värm den när du kokar pastan.

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
högrev eller märgpipa
1
gul lök finhackad
3
vitlöksklyftor finhackade
200 g
rotselleri skalad och tärnad
2
morötter skalade och tärnade
rosmarin
2 burkar
2 dl
torrt vitt vin
1 tsk
strösocker
salt
svartpeppar
Till servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.