Pasta Linguine med köttragu

RÖSTA PÅ RECEPTET (113)

(113)

Vad tycker du?

2tim 12 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

En köttragu som denna blir som godast om den får koka länge. Förbered den gärna dagen innan och värm den när du kokar pastan.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
högrev eller märgpipa
1
gul lök finhackad
3
vitlöksklyftor finhackade
200 g
rotselleri skalad och tärnad
2
morötter skalade och tärnade
rosmarin
2 frp
Zeta Tomater Finkrossade
1 tsk
strösocker
salt
svartpeppar
Till servering
1 frp
Zeta Casa Di Luca Linguine

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (113)

(113)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett