Olivoljebakad lax

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Olivoljebakad lax med med toner av fräsch mascarpone och dill blir en välsmakande måltid till både vardag och fest.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
bitar laxfilé, á 150 g
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine, så att det täcker laxen
2 st
ägg, kokta
1 msk
dill, finhackad
citron, i klyftor
salt
svartpeppar, nymald

Gör så här

Tips!

Servera med citronklyfta och kokt potatis. Prova även att tillsätta lite extra dill och pepparrotsvinägrett till laxen.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
Tack!