Olivoljebakad lax

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

40min 8 ingredienser

Olivoljebakad lax med med toner av fräsch mascarpone och dill blir en välsmakande måltid till både vardag och fest.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
bitar laxfilé, á 150 g
Extra jungfruolivolja Classico, så det täcker laxen
2 st
kokta ägg
1 msk
finhackad dill
citronklyftor
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Tips!

Servera med citronklyfta och kokt potatis. Prova även att tillsätta lite extra dill och pepparrotsvinägrett till laxen.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar