Olivoljebakad lax

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
40min

Olivoljebakad lax med med toner av fräsch mascarpone och dill blir en välsmakande måltid till både vardag och fest.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
bitar laxfilé, á 150 g
Extra jungfruolivolja Originale, så att det täcker laxen
2 st
ägg, kokta
1 msk
dill, finhackad
citron, i klyftor
salt
svartpeppar, nymald

Gör så här

Tips!

Servera med citronklyfta och kokt potatis. Prova även att tillsätta lite extra dill och pepparrotsvinägrett till laxen.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.