Olivmarinerad fläskfilé

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

25tim 11 ingredienser

Fläskfilén bakas i ugn och marineras sedan i ett dygn i vitlök, kapris och oliver. Serveras med citronklyftor och ett gott bröd!

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
fläskfilé putsad
1 dl
färska örter hackade, t ex persilja, rosmarin,timjan
1/2
gul lök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
salt
peppar
citron i klyftor

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco