Olivmarinerad fläskfilé

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tycker du?

25tim 11 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Fläskfilén bakas i ugn och marineras sedan i ett dygn i vitlök, kapris och oliver. Serveras med citronklyftor och ett gott bröd!

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
fläskfilé putsad
1 dl
färska örter hackade, t ex persilja, rosmarin,timjan
1/2
gul lök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
salt
peppar
citron i klyftor

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Jennie Tidebrink Faxe

Suveränt gott! Och det tyckte alla våra gäster med.

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja