Olivkräm med sardell, vitlök, mandel och olivolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En smaskig tapenad med oliver, sardell och vitlök. Passar perfekt på ett festligt buffébord.

Receptet är framtaget i samarbete med Isabella Morrone.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 burk
Leccino-oliver urkärnade, 280 g, avrunna
1/2 dl
skållad mandel
1 nypa
chiliflakes
3 st
vitlöksklyftor

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
Tack!