Olive Ascolane

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)
30min

Små krispiga fyllda oliver som passar som tilltugg eller antipasto.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 1/2 burk
200 g
nötfärs alt. fläskfärs eller kycklingfärs
2 krm
salt
1-2 krm
nymald svartpeppar
1/2 krm
Muskotnöt malen
4 msk
ströbröd
1
ägg
Till panering
2 dl
vetemjöl
3
ägg
2 dl
ströbröd
1/2 tsk
salt
2 krm
peppar
Till fritering
1 liter

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.