Olive Ascolane

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser

Små krispiga fyllda oliver som passar som tilltugg eller antipasto.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 1/2 burk
Zeta Oliver Cerignola, urkärnade
200 g
nötfärs alt. fläskfärs eller kycklingfärs
2 krm
salt
1-2 krm
nymald svartpeppar
1/2 krm
Muskotnöt malen
4 msk
ströbröd
1
ägg
Till panering
2 dl
vetemjöl
3
ägg
2 dl
ströbröd
1/2 tsk
salt
2 krm
peppar
Till fritering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter