Olive Ascolane

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)
30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Små krispiga fyllda oliver som passar som tilltugg eller antipasto.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 1/2 burk
200 g
nötfärs alt. fläskfärs eller kycklingfärs
2 krm
salt
1-2 krm
nymald svartpeppar
1/2 krm
Muskotnöt malen
4 msk
ströbröd
1
ägg
Till panering
2 dl
vetemjöl
3
ägg
2 dl
ströbröd
1/2 tsk
salt
2 krm
peppar
Till fritering
1 liter

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.