Morotsbröd med kidneybönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)
3tim 55min

Morotsbröd med kidneybönor blir saftigt, gott och du får i dig både bönor och rotsaker. Passar utmärkt till frukost eller varför inte till soppa.

Receptet är framtaget i samarbete med Mia Öhrn.

Ingredienser

limpor
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
5 dl
kallt vatten
25 g
jäst
2
morötter, medelstora (150 g), rivna (150 g)
9 dl
vetemjöl special (540 g)
6 dl
grahamsmjöl (360 g)
2 tsk
salt
Extra mjöl till utbakningen

Gör så här

Tips!

Servera gärna morotsbrödet tillsammans med BreOliv eller BreOliv Mild

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.