Morotsbröd med kidneybönor
Vad tycker du?
Morotsbröd med kidneybönor blir saftigt, gott och du får i dig både bönor och rotsaker. Passar utmärkt till frukost eller varför inte till soppa.
Receptet är framtaget i samarbete med Mia Öhrn.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Servera gärna morotsbrödet tillsammans med BreOliv eller BreOliv Mild
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (70)
(70)Vad tycker du?
5 kommentarer
Irene
Jättegott bröd👍
Ann-Cha
Jäsning, ugnsvärme, tid i ugnen…
Hur tänkte ni??? Ska man hitta på och chansa????
Emma Olsson
Hejsan Ann-Cha,
Jäsning, ugnsvärme och tid står i tillredningsbeskrivningen 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta
Knut Carlström
Blir inte klok hur Kidneybönorna skall behandlas detta skall stå i receptet. Låt bönorna rinna av
mosa eller mixa. Vilket skall man följa ? Jag följde mixade grovt. Inte bra. Förstörde degen.
Emma Olsson
Hej Knut,
Tack för att du hörde av dig! Bönorna skall först sköljas i kallt vatten. Sedan får du välja beroende på vad du har för verktyg hemma. Antingen så mixar du bönorna grovt eller mosar bönorna grovt.
Hälsningar, Emma från Zeta