Recept från Zeta. Pizza Napoletana

Minipizza Napoletana

Hemlagad pizza Napoletana med sardeller, kapris och oliver. Perfekt att bjuda på som tilltugg eller vickning.

Tillagning deg
Baka ut

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Gör degen enligt anvisningarna.

Sätt ugnen på 250 grader.

Kavla degen och stansa ut små pizzor med ca 10-15 cm i diameter.

Täck pizzaorna med pizzasås.

Lägg på sardellfiléer och mozzarella.

Grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter.

Toppa med kapris, oliver och oregano.

Ringla över olivolja och servera.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.