Minipizza Napoletana

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)
1tim 20min

Hemlagad pizza Napoletana med sardeller, kapris och oliver. Perfekt att bjuda på som tilltugg eller vickning.

Ingredienser

minipizzor
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 sats
pizzadeg, receptet hittar du här i receptbanken
1/2 burk
pizzasås
1/2 tsk
torkad oregano
12 st
1 1/2 burk
minimozzarella, halverade
3 msk
Kapris medelstora, medelstora
1 burk
taggiascaoliver, á 190 g

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.