Marinerade oliver med timjan och parmesanost

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tycker du?

24tim 10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Oliver som blandas med bitar av parmesan är en unik smaksensation! Låt oliverna marinera i 1 dygn då blir resultatet bäst.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

några kvistar
timjan färsk
1
80 g Parmigiano Reggiano 22 mån eller Zeta Grana Padano D.O.P. 20 månader

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)
Tack!