Limoncellosorbet med italiensk maräng

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
1tim 30min

Festlig sorbet med frisk och syrlig limoncello, smakar ljuvligt tillsammans med italiensk maräng och pistagesmak i biscotti.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Ingredienser

portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Sorbet
2 dl
vatten
2 dl
strösocker
1 msk
glykossirap
1/2
gelatinblad
1 dl
limoncello
1/2 dl
citronsaft
Pistagebiscotti
1 1/2 dl
vetemjöl
1 dl
strösocker
5 msk
mandelmjöl
1/2 tsk
bakpulver
1 tsk
salt
40 g
pistagenötter
40 g
rostad mandel
1
ägg
Italiensk maräng
3,5 dl
strösocker
1 dl
vatten
5
äggvitor

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.