Limoncellosorbet med italiensk maräng

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 30min 6 ingredienser

Festlig sorbet med frisk och syrlig limoncello, smakar ljuvligt tillsammans med italiensk maräng och pistagesmak i biscotti.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Ingredienser

portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Sorbet
2 dl
vatten
2 dl
strösocker
1 msk
glykossirap
1/2
gelatinblad
1 dl
limoncello
1/2 dl
citronsaft
Pistagebiscotti
1 1/2 dl
vetemjöl
1 dl
strösocker
5 msk
mandelmjöl
1/2 tsk
bakpulver
1 tsk
salt
40 g
pistagenötter
40 g
rostad mandel
1
ägg
Italiensk maräng
3,5 dl
strösocker
1 dl
vatten
5
äggvitor

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja