Limoncellosorbet med italiensk maräng

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

Vad tycker du?

1tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Festlig sorbet med frisk och syrlig limoncello, smakar ljuvligt tillsammans med italiensk maräng och pistagesmak i biscotti.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Sorbet
2 dl
vatten
2 dl
strösocker
1 msk
glykossirap
1/2
gelatinblad
1 dl
limoncello
1/2 dl
citronsaft
Pistagebiscotti
1 1/2 dl
vetemjöl
1 dl
strösocker
5 msk
mandelmjöl
1/2 tsk
bakpulver
1 tsk
salt
40 g
pistagenötter
40 g
rostad mandel
1
ägg
Italiensk maräng
3,5 dl
strösocker
1 dl
vatten
5
äggvitor

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)
Tack!