Recept från Zeta: Lasagne med oliv- och kaprisvinägrett

Lasagne med oliv- och kaprisvinägrett

Vacker och god lasagne till förrätt eller fest med god smak av kapris och oliver

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka lasagneplattorna ”al dente” i saltat vatten i en kastrull, ca 8–9 min.

Häll av i durkslag, kyl under rinnande kallt vatten och låt rinna av.

Lägg en skiva prosciutto, en bit rostad paprika och lite rucola på varje lasagneplatta.

Rulla ihop den och dela i två bitar.

Rosta pinjenötterna till vinägretten i en torr het stekpanna.

Blanda dem med resterande ingredienser i en skål.

Smaksätt med salt och peppar.

Servera pastarullarna med vinägretten.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.