Lasagne med oliv- och kaprisvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
45min

Vacker och god lasagne till förrätt eller fest med god smak av kapris och oliver

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
6-8 skivor
50 g
rucola
6-8 plattor
lasagneplattor
Oliv- och kaprisvinägrett
2 msk
pinjenötter
2 msk
1 msk
bladpersilja hackad
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.