Lasagne med oliv- och kaprisvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vacker och god lasagne till förrätt eller fest med god smak av kapris och oliver

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
6-8 skivor
50 g
rucola
6-8 plattor
lasagneplattor
Oliv- och kaprisvinägrett
2 msk
pinjenötter
2 msk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris grovhackad
1 msk
bladpersilja hackad
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
Tack!