Lammfärspasta med salvia och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (118)

(118)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 11 ingredienser

Kombinationen lamm, salvia och citron är oslagbar! Prova den här lammfärspastan med fräscha smaker som garanterat kommer att göra succé på middagsbordet!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Radiatori
400 g
lammfärs eller
nötfärs
salt
svartpeppar
1 dl
torrt vitt vin
rivet skal och saft från 1
citron
1 kruka
färsk salvia

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (118)

(118)

Vad tycker du?

4 kommentarer

Erika

Hittar inte creme av soltorkade tomater i butik, vad föreslås istället?

Anna Mellberg

Hej Erika! Jag skulle köpa en burk med Zeta soltorkade tomater Classico och mixa innehållet (tomater med marinad och kryddor) till en creme. Det har jag gjort till många recept och resultatet har blivit väldigt gott! Lycka till önskar Anna på Zeta

Rickard

När ska burken med Oliver in i rätten?

Anna Mellberg

Hej Rickard! Du kan strö över oliverna strax innan servering eller blanda i dem i såsen när du tagit den från plattan- alternativt låta dem puttra med de sista 5 minuterna. Lycka till önskar vännerna på Zeta

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco