Lammfärspasta med salvia och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (119)

(119)

Vad tycker du?

30min 11 ingredienser

Kombinationen lamm, salvia och citron är oslagbar! Prova den här lammfärspastan med fräscha smaker som garanterat kommer att göra succé på middagsbordet!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Radiatori
400 g
lammfärs eller
nötfärs
salt
svartpeppar
1 dl
torrt vitt vin
rivet skal och saft från 1
citron
1 kruka
färsk salvia

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (119)

(119)

Vad tycker du?

4 kommentarer

Erika

Hittar inte creme av soltorkade tomater i butik, vad föreslås istället?

Anna Mellberg

Hej Erika! Jag skulle köpa en burk med Zeta soltorkade tomater Classico och mixa innehållet (tomater med marinad och kryddor) till en creme. Det har jag gjort till många recept och resultatet har blivit väldigt gott! Lycka till önskar Anna på Zeta

Rickard

När ska burken med Oliver in i rätten?

Anna Mellberg

Hej Rickard! Du kan strö över oliverna strax innan servering eller blanda i dem i såsen när du tagit den från plattan- alternativt låta dem puttra med de sista 5 minuterna. Lycka till önskar vännerna på Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar