Lammfärspasta med salvia och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (120)

(120)

Vad tycker du?

30min 11 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Kombinationen lamm, salvia och citron är oslagbar! Prova den här lammfärspastan med fräscha smaker som garanterat kommer att göra succé på middagsbordet!

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Radiatori
400 g
lammfärs eller
nötfärs
salt
svartpeppar
1 dl
torrt vitt vin
rivet skal och saft från 1
citron
1 kruka
färsk salvia

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (120)

(120)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Erika

Hittar inte creme av soltorkade tomater i butik, vad föreslås istället?

Anna Mellberg

Hej Erika! Jag skulle köpa en burk med Zeta soltorkade tomater Classico och mixa innehållet (tomater med marinad och kryddor) till en creme. Det har jag gjort till många recept och resultatet har blivit väldigt gott! Lycka till önskar Anna på Zeta

Rickard

När ska burken med Oliver in i rätten?

Anna Mellberg

Hej Rickard! Du kan strö över oliverna strax innan servering eller blanda i dem i såsen när du tagit den från plattan- alternativt låta dem puttra med de sista 5 minuterna. Lycka till önskar vännerna på Zeta

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja