Lammfärsbiffar med pasta och getost

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Biffar gjorda på lammfärs tillsammans med pasta och en krämig sås på getost.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
150 g
1 dl
vispgrädde
salt
svartpeppar
2 msk
bladpersilja, hackad
Lammfärsbiffar
400 g
lammfärs
1
ägg
1/2 dl
kolsyrat mineralvatten
1
vitlöksklyfta, finhackad
2 msk
bladpersilja, hackad
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
Till Servering
½ burk
Paprika grillad strimlad, i mindre bitar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
Tack!