Lammfärsbiffar med pasta och getost

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)
45min

Biffar gjorda på lammfärs tillsammans med pasta och en krämig sås på getost.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Pasta
150 g
1 dl
vispgrädde
salt
svartpeppar
2 msk
bladpersilja, hackad
Lammfärsbiffar
400 g
lammfärs
1
ägg
1/2 dl
kolsyrat mineralvatten
1
vitlöksklyfta, finhackad
2 msk
bladpersilja, hackad
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
Till Servering
½ burk
Paprika grillad strimlad, i mindre bitar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.