Lammfärsbiffar med pasta och getost

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 6 ingredienser

Biffar gjorda på lammfärs tillsammans med pasta och en krämig sås på getost.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Pasta
150 g
1 dl
vispgrädde
salt
svartpeppar
2 msk
bladpersilja, hackad
Lammfärsbiffar
400 g
lammfärs
1
ägg
1/2 dl
kolsyrat mineralvatten
1
vitlöksklyfta, finhackad
2 msk
bladpersilja, hackad
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
Till Servering
½ burk
Paprika grillad strimlad, i mindre bitar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco