Recept från Zeta. lammfarsbiffar_med_pasta_och_getost

Lammfärsbiffar med pasta och getost

Biffar gjorda på lammfärs tillsammans med pasta och en krämig sås på getost.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 400 g Zeta Pasta
  • 150 g Zeta Getost

    Zeta Getost

    Läs mer
  • 1 dl vispgrädde
  • salt
  • svartpeppar
  • 2 msk bladpersilja, hackad
  • Lammfärsbiffar
  • 400 g lammfärs
  • 1 ägg
  • 1/2 dl kolsyrat mineralvatten
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 2 msk bladpersilja, hackad
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 3 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Läs mer
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda ingredienserna till lammfärsbiffarna i en bunke.

Forma färsen till biffar.

Koka pastan enligt förpackningens instruktioner.

Stek lammfärsbiffarna i olivolja i en stekpanna i 2–3 minuter på varje sida.

Sänk värmen och låt eftersteka i ett par minuter.

Koka upp grädde och mixa i getosten.

Smaksätt med salt och peppar.

Vänd ner blandningen och persilja i den nykokta pastan.

Servera lammfärsbiffarna med pastan.

Garnera med oliver och rostad paprika.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.