Lammfärsbiffar med pasta och getost

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)
45min

Biffar gjorda på lammfärs tillsammans med pasta och en krämig sås på getost.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Pasta
150 g
1 dl
vispgrädde
salt
svartpeppar
2 msk
bladpersilja, hackad
Lammfärsbiffar
400 g
lammfärs
1
ägg
1/2 dl
kolsyrat mineralvatten
1
vitlöksklyfta, finhackad
2 msk
bladpersilja, hackad
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
Till Servering
½ burk
Paprika grillad strimlad, i mindre bitar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Sommarens alla grillrecept

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Buffémat med italienska smaker

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.