Kokt kalvkött med salsa verde

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bollito di vitello con salsa verde heter den klassiska rätten på italienska. Såsen mixas av bladpersilja, mynta och basilika, sardeller, vitlök och kapris.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
benfri kalvstek
2 liter
vatten
1 msk
salt
1
köttbuljongtärning
1
lagerblad
1 tsk
torkad timjan
8
vitpepparkorn
2 stjälkar
blekselleri i grova bitar
2
morötter i grova bitar
1-2
gula lökar i grova bitar
1
liten purjolök i grova bitar
Grön sås
1 1/2 dl
bladpersilja grovhackad
1 1/2 dl
färsk basilika grovhackad
färska myntablad
5
Sardeller i olja
2
vitlöksklyftor hackade
citronsaft
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
Tack!