Italiensk gryta, Stufato, med salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (315)

(315)

RÖSTA PÅ RECEPTET (315)

(315)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Stufato är en italiensk gryta med massor av grönsaker, bönor, linser och härlig salsiccia.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
röd lök hackad
2
vitlöksklyftor hackade
2
morötter i bitar
1 stjälk
blekselleri i bitar
1 frp
salt
svartpeppar nymalen
1 1/2 msk
paprikapulver rökt eller vanligt
1 frp
Tomater finkrossade
1 frp
Gröna linser Ekologiska väl sköljda
bladpersilja strimlad

Gör så här

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (315)

(315)
Tack!

Maj-Britt Johansson

Ska man ta bort skinnet på korven eller faller den isär då

Emma Olsson

Hejsan Maj-britt,
I receptet har vi haft skinnet kvar på salsiccian och skurit i bitar, men vill man kan man skrapa ur innehållet så det blir en färs. Gör det som du tycker är godast 🙂
Hälsningar, vännerna på Zeta