Grillostburgare

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vegetarisk burgare med svensk grillost som toppas med picklad rödlök och god mustig dressing. Snabblagad och enkel burgare som passar hela familjen. Blir lika god att grilla som att steka i grillpanna.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 st
skivad röd lök
1 tsk
strösocker
4 skivor
surdegsbröd, halverade
1/2 huvud
romansallad
2 st
skivade tomater
1 krm
salt
nymalen svartpeppar
Dressing
5 st
vitlöksklyftor
1/2
skivad röd chili
1/2 tsk
honung
1
vitt bröd, utan kanter
4 st
strimlade salladslökar
salt och nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

För att få rätten helt vegetarisk kan du utesluta sardellerna från dressingen.

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)
Tack!

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Pastasallad med vispad fetaost
Pastasallad med vispad fetaost
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Söndag
Söndag
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor