Grillostburgare

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vegetarisk burgare med svensk grillost som toppas med picklad rödlök och god mustig dressing. Snabblagad och enkel burgare som passar hela familjen. Blir lika god att grilla eller steka i grillpanna.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
röd lök, skivad
2 msk
Rödvinsvinäger Riserva
1 tsk
strösocker
4
skivor surdegsbröd, halverade
1/2 huvud
romansallad
2
tomater, skivade
1 krm
salt
nymalen svartpeppar
Dressing
5
vitlöksklyftor
1/2
röd chili, skivad
1 frp
soltorkade tomater
1/2 tsk
honung
1
vitt bröd, utan kanter
2 msk
Rödvinsvinäger
4
salladslökar, strimlade
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Vill du få rätten helt vegetarisk kan du utesluta sardellerna från dressingen.

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)
Tack!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.