Grillostburgare

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vegetarisk burgare med svensk grillost som toppas med picklad rödlök och god mustig dressing. Snabblagad och enkel burgare som passar hela familjen. Blir lika god att grilla som att steka i grillpanna.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 st
skivad röd lök
1 tsk
strösocker
4 skivor
surdegsbröd, halverade
1/2 huvud
romansallad
2 st
skivade tomater
1 krm
salt
nymalen svartpeppar
Dressing
5 st
vitlöksklyftor
1/2
skivad röd chili
1/2 tsk
honung
1
vitt bröd, utan kanter
4 st
strimlade salladslökar
salt och nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

För att få rätten helt vegetarisk kan du utesluta sardellerna från dressingen.

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco