Halloumi- och bönsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)
20min

Halloumi har en härlig sälta och passar utmärkt i en bönsallad som kryddas med en god vinägrett på honung och dijonsenap.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
150 g
haricots verts
1 tsk
flytande honung
1/2 tsk
torkad oregano
1/2 tsk
dijonsenap
1
vitlöksklyfta
1 förpackning
Halloumi, á 250 g
1/2 påse
rucola
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.