Recept från Zeta. halloumi_och_bonsallad

Halloumi- och bönsallad

Halloumi har en härlig sälta och passar utmärkt i en bönsallad som kryddas med en god vinägrett på honung och dijonsenap.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka upp saltat vatten i en kastrull.

Sänk ner haricot verts i det kokande vattnet och låt koka i 3 minuter.

Häll av och skölj kidneybönor och de blandade bönorna i ett durkslag.

Vispa ihop vinäger, honung, oregano, senap, riven vitlök och 1 dl olivolja i en skål.

Vänd ihop med bönorna.

Krydda med salt och peppar.

Skär halloumin i bitar och stek gyllenbrun och lite knaprig i olivolja.

Vänd ner rucola i salladen och toppa med halloumi.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.