Recept från Zeta. halloumi_och_bonsallad

Halloumi- och bönsallad

Halloumi har en härlig sälta och passar utmärkt i en bönsallad som kryddas med en god vinägrett på honung och dijonsenap.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka upp saltat vatten i en kastrull.

Sänk ner haricot verts i det kokande vattnet och låt koka i 3 minuter.

Häll av och skölj kidneybönor och de blandade bönorna i ett durkslag.

Vispa ihop vinäger, honung, oregano, senap, riven vitlök och 1 dl olivolja i en skål.

Vänd ihop med bönorna.

Krydda med salt och peppar.

Skär halloumin i bitar och stek gyllenbrun och lite knaprig i olivolja.

Vänd ner rucola i salladen och toppa med halloumi.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.