Grillad kotlettrad med sardeller, vitlök och citron

En blandning av klassiska italienska smaker som sardeller, vitlök, citron och rosmarin med skivad, grillad kotlettrad.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Pensla köttet med lite olivolja.

Krydda med salt och peppar.

Grilla eller stek runt om och stek klart i ugnen på 120 grader, till 62 grader innertemperatur, ca 35 minuter. (Använder du karré ska den stekas till 68 grader.)

Låt vila minst 10 minuter innan köttet skärs upp.

Blanda olivolja med citronskal och saft, sardeller, vitlök och rosmarin.

Krydda med svartpeppar. Häll över köttet innan servering.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.