Recept från Zeta: Grillad fläskkotlett med balsamvinäger och rosmarin

Grillad fläskkotlett med balsamvinäger

Rosmarinsdoftade fläskkotletter som toppas med en sötsyrlig vinägrett av balsamvinäger och olivolja. Servera med ugnsrostad potatis eller grönsaker.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Krydda kotletterna med salt, peppar och rosmarin.

Droppa över lite olivolja och grilla i några minuter på varje sida.

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten i en skål.

Smaksätt med salt och peppar.

Skeda över vinägretten över kotletterna och servera.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.