Grillad entrecote med marinerade rödbetor

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
45min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Grillad entrecote med marinerade rödbetor, ruccola och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
entrecote, á 200 g
salt
peppar
Marinerade Rödbetor
1 kg
färska rödbetor
salt
peppar
50 g
rucola
rikligt med hyvlad Parmigiano Reggiano 22 mån

Gör så här

Tips!

Snabb ostsås till grillat kött. Värm 2½ dl köttbuljong eller med den smak du vill ha. Lägg 4 msk mascarponeost och 1 dl riven parmesan i en mixer och häll på den varma buljongen. Mixa till en slät sås. Smaka av med salt och peppar.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.