Grillad entrecote med marinerade rödbetor

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tycker du?

45min 4 ingredienser

Grillad entrecote med marinerade rödbetor, ruccola och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
entrecote, á 200 g
salt
peppar
Marinerade Rödbetor
1 kg
färska rödbetor
salt
peppar
50 g
rucola
rikligt med hyvlad Parmigiano Reggiano 22 mån

Gör så här

Tips!

Snabb ostsås till grillat kött. Värm 2½ dl köttbuljong eller med den smak du vill ha. Lägg 4 msk mascarponeost och 1 dl riven parmesan i en mixer och häll på den varma buljongen. Mixa till en slät sås. Smaka av med salt och peppar.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis