Grillad entrecote med marinerade rödbetor

Grillad entrecote med marinerade rödbetor, ruccola och parmesan.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka betorna i saltat vatten tills de är genomkokta, cirka 25 minuter för normalstora.

Skala medan de fortfarande är varma.

Skär ner i grova bitar och marinera i olivolja och vinäger.

Krydda med salt och peppar.

Strö på rucola och rikligt med hyvlad parmesanost.

Pensla köttet med lite olivolja.

Grilla på grill eller i grillpanna cirka 2 minuter på varje sida beroende på tjocklek och önskad stekgrad.

Krydda med salt och peppar.

Servera tillsammans med betorna.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Snabb ostsås till grillat kött. Värm 2½ dl köttbuljong eller med den smak du vill ha. Lägg 4 msk mascarponeost och 1 dl riven parmesan i en mixer och häll på den varma buljongen. Mixa till en slät sås. Smaka av med salt och peppar.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.