Grillad entrecote med chili- och vitlöksolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
30min

Pensla köttet med denna väldoftande olja av chili, vitlök och citron, grilla och servera med en fräsch grönsallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
entrecote i portionsstorlek (200 g /port)
salt
peppar
Chili - och vitlöksolja
1
röd chili
1
grön chili
1
vitlöksklyfta
1
finrivet skal från citron

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.