Grillad entrecote med chili- och vitlöksolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pensla köttet med denna väldoftande olja av chili, vitlök och citron, grilla och servera med en fräsch grönsallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
entrecote i portionsstorlek (200 g /port)
salt
peppar
Chili - och vitlöksolja
1
röd chili
1
grön chili
1
vitlöksklyfta
1
finrivet skal från citron

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)
Tack!