Recept från Zeta: Grillad entrecote med chili- och vitlöksolja

Grillad entrecote med chili- och vitlöksolja

Pensla köttet med denna väldoftande olja av chili, vitlök och citron, grilla och servera med en fräsch grönsallad.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Grilla chilin runt om tills den får ordentlig färg och börjar bli rostad.

Finhacka och blanda med riven vitlök, citronskal och olivolja.

Servera till grillat kött, fisk, sallad etc.

Förvara gärna chili- och vitlöksoljan i burk i kylen.

Håller 7–10 dagar.

Pensla köttet med olivolja och grilla 2–3 minuter på varje sidan till önskad stekgrad.

Servera gärna med en fräsch grönsallad.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.