Grillad blomkål och broccoli med Scamorza

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Scamorza är en rökt mozzarella som ger grönsakerna en mustig och salt smak. Perfekt för grillen på sommaren eller i grillpannan alla andra dagar om året. God att äta precis som den är eller som tillbehör till fisk, kött eller kyckling.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
blomkålshuvud, tjockt skivad ca 2 cm
1
broccoli , tjockt skivad ca 2 cm
1/2 dl
Rostade hasselnötter, hackade
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Vi provade att pressa lite citronsaft över grönsakerna precis efter grillningen det blev supergott!  

Tips!

Grönsaker som blir över är jättegoda att blanda ner i en sallad dagen efter! 

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
Tack!