Grillad blomkål och broccoli med Scamorza

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Scamorza är en rökt mozzarella som ger grönsakerna en mustig och salt smak. Perfekt för grillen på sommaren eller i grillpannan alla andra dagar om året. God att äta precis som den är eller som tillbehör till fisk, kött eller kyckling.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
blomkålshuvud, tjockt skivad ca 2 cm
1
broccoli , tjockt skivad ca 2 cm
1/2 dl
Rostade hasselnötter, hackade
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Vi provade att pressa lite citronsaft över grönsakerna precis efter grillningen det blev supergott!  

Tips!

Grönsaker som blir över är jättegoda att blanda ner i en sallad dagen efter! 

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
Tack!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar