Fylld prosciuttolindad kycklingfilé

RÖSTA PÅ RECEPTET (97)

(97)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

50min 6 ingredienser

Kycklingfiléer fyllda med en blandning av feta, soltorkade tomater och basilika lindade i prosciutto. Smakar utmärkt med ugnsstekt potatis eller en bönsallad.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
kycklingfiléer
6-8 skivor
150 g
8 st
1 kruka
basilika strimlade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (97)

(97)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Jaana Pettersson Avbryt svar

Maria

jag har tidigare lagat inlindade kycklingbröst utan fyllning. Men fyllningen blev det mycket mera smak! Rekommendderar varmt!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco