Flatbread med kronärtkockscreme och salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (134)

(134)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

50min 5 ingredienser

Flatbread är ungefär som tunna pizzor med topping som passar fint som trevlig och lite enklare lunchrätt till sommaren eller på buffébordet. Härliga smaker av kronärtskocka, salsiccia och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Flatbread
25 g
jäst
2 1/2 dl
vatten
1 tsk
honung
1 tsk
salt
6-7 dl
vetemjöl
Topping
tomater
färsk basilika, att strö över

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (134)

(134)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja