Flatbread med kronärtkockscreme och salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (104)

(104)

RÖSTA PÅ RECEPTET (104)

(104)

Vad tycker du?

50min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Flatbread är ungefär som tunna pizzor med topping som passar fint som trevlig och lite enklare lunchrätt till sommaren eller på buffébordet. Härliga smaker av kronärtskocka, salsiccia och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Flatbread
25 g
jäst
2 1/2 dl
vatten
1 tsk
honung
1 tsk
salt
6-7 dl
vetemjöl
Topping
tomater
färsk basilika, att strö över

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (104)

(104)
Tack!