Flatbread med kronärtkockscreme och salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)
50min

Flatbread är ungefär som tunna pizzor med topping som passar fint som trevlig och lite enklare lunchrätt till sommaren eller på buffébordet. Härliga smaker av kronärtskocka, salsiccia och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Flatbread
25 g
jäst
2 1/2 dl
vatten
1 tsk
honung
1 tsk
salt
6-7 dl
vetemjöl
Topping
färsk basilika, att strö över

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.