Fläskfilé med tapenade och varma grönsaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

6 ingredienser

En tapenadefylld fläskfilé passar även bra till buffébordet. Skiva upp och låt gästerna njuta av de goda smakerna.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
fläskfilé eller oxfilé
salt
peppar
steksnöre eller tandpetare
Till grönsakerna
150 g
spenat alt savoy- vit- eller salladskål
1
vitlöksklyfta i skivor
1 fpk
Kikärtor sköljda och avrunna
1 fpk
salt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja