Fläskfilé med tapenade och varma grönsaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En tapenadefylld fläskfilé passar även bra till buffébordet. Skiva upp och låt gästerna njuta av de goda smakerna.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
fläskfilé eller oxfilé
salt
peppar
steksnöre eller tandpetare
Till grönsakerna
150 g
spenat alt savoy- vit- eller salladskål
1
vitlöksklyfta i skivor
1 fpk
Kikärtor sköljda och avrunna
1 fpk
salt

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
Tack!